Parcul este situat în sudul Californiei. Parcul se află lângă o serie de restaurante și magazine celebre. Locația sa centrală este experiența practică. motiv de atracție pentru școală. Există mai multe parcuri de stat peste tot în Walnut Place. Cinematografele și centrele de distracție pentru copii sunt o caracteristică suplimentară.

Vă puteți începe aventura vieții de noapte împreună cu o cină clasică înainte de a merge la petreceri. Restaurantele din Los Angeles servesc cele mai bune mâncăruri. Mult mai lent multe puncte de vânzare pentru a vinde fast-food, precum și unități mai clasice. Aceste puncte de vânzare variază de la una la stele. Restaurantele din L.A. angajează bucătari experți renumiți precum Wolfgang Puck și Mario Batali. Veți primi o serie de elemente de meniu, de la engleză la asiatică. A venit momentul unei comori culinare pentru persoanele care iubesc carnea și legumele.

O Ya: Acesta este cu siguranță un restaurant de sushi de lux care folosește 9 East Street din Boston, Massachusetts. Are o varietate extinsă de vin, bere și sake și, de asemenea, preferatul tradițional al sashimi și restaurantul sushi creat de bucătari experți în sushi.

Veneția le poate oferi copiilor tăi o educație de înaltă rezoluție! Folosind 8 școli și o bibliotecă, Liceul Animo fiind considerată cea mai bună școală. Majoritatea rezidenților au o diplomă de facultate de patru ani, iar cartierul tău este în general în siguranță. restaurante Plaja este curată și reprezintă aproape orice loc minunat de recreere pentru adolescenți și părinți deopotrivă!

Nu mai. Union Station este acum centrul atât pentru metrou (sistemul de metrou din interiorul orașului) cât și pentru MetroLink. În consecință, cea mai mare este aglomerația de navetiști de o varietate. Există turiști din lume, profesioniști care plănuiesc o excursie în LAX, doamne de geantă, studenți, ce-i mai spune. Ce contrast plăcut cu restul este distribuit când am văzut software-ul! Sala mare are acum cel puțin două restaurante/cafenele de care mulți se bucură, din privirea ei. A fost cu adevărat emoționant să văd un loc atât de răpitor reînviat pentru acest tip de țintă frumoasă.

Plajele Manhattan, Hermosa și Redondo – Acestea sunt cartiere relaxate, în principal rezidențiale, cu case modeste (cu excepția proprietăților imobiliare de pe malul oceanului), vreme blândă și rezidenți fericiți că au fugit de agitația L.A. Există plaje excelente pentru volei, surfing și bronzare aici, într-adevăr este pentru a putea activități culturale, alegerile pot fi subțiri. De fapt, scena Bistroului, deși limitată, s-a îmbunătățit recent în mod constant și s-au deschis câteva noi baruri și cluburi grozave lângă debarcaderul lor.

Laguna Beach are mai multe galerii de artă grozave. Se poate merge pe stradă tot timpul turând galeriile, precum și alte magazine foarte interesante, inclusiv o piață foarte interesantă de fosile și minerale. Laguna Beach are, de asemenea, o casă de joacă foarte bună, câteva restaurante foarte bune.
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|

0%
0%
  • User Ratings (0 Votes)
    0